Status jobb

EN dør lukker seg, NYE dører åpner seg!

I 16 år har jeg jobbet ved Leknes treningssenter nå Stamina. I jobben som instruktør og personlig trener, har jeg fått gjøre det jeg brenner for: Spre treningsglede!

Jeg er overbevist om at aktivitet er helsebringende. Det gir bedre hverdag og livskvalitet. Det er en stor glede for meg å kunne instruere og motivere andre til å kjenne den gode følelsen som aktivitet gir.

Gjennom mitt selskap Trening Kost og Helse ønsker jeg å få enda flere i aktivitet. Mange vil trene sammen med andre, noen vil bli instruert, men mange vegrer seg mot å starte på treningssentre. Dette er en målgruppe som jeg særlig ønsker å nå med min filosofi. Derfor starter jeg nå opp med utetrening 2 ganger i uka for alle som har lyst å trene sammen med andre ute i fri luft. Se: http://www.treningkostoghelse.com/#post442
God form, dårlig form……Spiller ingen rolle. Her skal det være plass til alle uansett utgangspunkt. Målet er at den enkelte gjør så godt som en kan, ut fra sitt ståsted.

Denne treningsformen har jeg tro på, og jeg er kommet frem til at jeg ønsker å utvikle mitt konsept i eget selskap Trening Kost og Helse. Mitt arbeidsforhold med Stamina er avsluttet fra 26.09.2013, siden det viser seg vanskelig å forene arbeidet for Stamina med egne prosjekter.

For fortsatt å kunne utvikle meg som en god instruktør og arbeide som personlig trener / kostholdsveileder har jeg inngått et samarbeid med treningssentret Trivsel. I tillegg til utetreningen som jeg nå starter skal jeg ha 3 gruppetimer i uka på Trivsel. Det er en stor glede for meg å kunne tilby mine tjenester gjennom Trivsel.

Jeg har stor respekt for, og ser frem til samarbeidet med Daniel og gjengen på Trivsel.
http://www.trivsel.as

Oppstart av gruppetimer på Trivsel torsdag 3. oktober. Disse kommer på Trivsels timeplan og booking skjer på ordinært vis gjennom Spinnvill. http://spinnvill.net

Tirsdager kl. 09.00 spinning 30 min / sirkeltrening 30 min.
Torsdager kl. 09.00 Spinning 30 min / tabata 30 min.
Fredager kl. 17.00 spinn 4 x 4 intervall 45 min.

Jeg vil benytte anledningen til å rette en STOR takk til alle som har vært på timene mine opp gjennom årene. Noen av dere har fulgt meg helt siden jeg startet som instruktør i 1997. Motivasjonen har jeg hatt, fordi dere har vist stor treningsglede gjennom stå-på vilje, slit, svett latter og stønn. Dere er ene og alene grunnen til at jeg har holdt på så lenge! Derfor har jeg også et sterkt ønske om å forsatt være instruktør.

God trening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *