Nyhet!

UTETRENING – TABATA

Jeg har lenge tenkt – nå gjør jeg det!

Starter opp med utetrening 2 ganger i uka. 1 times tabata, både kondisjon og styrketrening med meg som instruktør. Treningene vil bli lagt opp på en enkel og morsom måte, samtidig som den skal være effektiv for den enkelte uansett utgangspunkt og forutsettninger. Det skal være trening som alle kan være med på.
Tabata går ut på intervalltrening hvor man jobber 20 sek med 10 sek pause mellom, 8 runder. Dvs. 4 min på hver øvelse. Det vil være fokus både på kondisjon og
styrke / stabilitet.

Ønsker du å bli i bedre form? Ønsker du å holde sommerformen ved like utover høsten? Er du en hardhaus som ikke er redd for å være ute i frisk og ren luft? Har du lyst å gjøre en innsats for egen helse sammen med andre hardhauser? Har du svart JA på alle…..Da er kanskje dette noe for deg.

Jeg er selv svært glad i å være ute. Uansett vær og vind har sin sjarm. Det er bestandig en god følelse å komme inn enten man har gått en tur eller vært ute på treningstur. Denne gleden ønsker jeg at flere skal få ta del i. Kom å bli med ! Jeg vil gi deg motivasjon, inspirasjon, bedre form og bedre helse.

Jeg jobber kontinuerlig for å få folk i aktivitet. Aktivitet gjør godt for både kropp og sinn. Er den beste måten og gi oss selv helsegevinst på. Dette er ikke noe » jeg » har funnet på men utalige forskninger viser. I tillegg er det noe jeg selv gjennom mine forutsettninger erfarer støtt og stadig.
Veien til bedre helse går gjennom aktivitet.
smiley

Beste hilsen fra Siv.

Velkommen til en morsom og effektiv trening. Oppstart mandag 30. september 2013.
Oppmøtested: Ved Lofothallen
Treningstider: Mandager kl. 19.00 og torsdager kl. 18.00.
Pris: Klippekort 10 klipp kr. 600,- eller drop in kr. 70,- pr. gang.
Begrensede plasser.
For påmelding el. spørsmål: E-post: siv-elis@online.no Mobil: 47264050

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *