Hjemme igjen

Etter det jeg vil si har vært en svært vellykket uke på Fuerteventura er vi nå hjemme igjen. Selv om ikke været viste seg fra sin beste side d.v.s. sola har turen vært kjempefin. Perfekt treningsvær, det å gå lettkledd og sosialt med fantastiske damer i lag vil jeg oppsummere turen som svært vellykket.:-) Vi har hatt mange forskjellige aktiviteter som intervaller, rolig langkjøring, styrketrening, core trening, yoga, fjelltur, avspenning, intervallsoling, lang soling og masse god mat.

Fokus har vært å fokusere på seg selv. For noen er trening en naturlig del av hverdagen mens noen ikke har struktur og treningsvaner helt på plass. Det som er viktig for meg da er at alle kan ha utbytte av turen uansett hvilket utgangspunkt den enkelte har. Mitt mål er at de som trener jevnlig skal få en uke med variasjon og aktiviteter de ikke gjør til vanlig, mens de som ikke har vanene helt på plass skal bli motivert til mer systematisk trening. Uken preges av helse generelt hvor jeg gjennom kunnskap og egne erfaringer prøver å belyse hvor viktig trening og sunt kosthold er.

Det å se den vanvittige treningsgleden og gleden av mestringsfølelse damene viser varmer mitt hjerte.:-) Jeg er helt sikker på at alle har gjort ting de overhodet ikke hadde trodd de noen gang skulle gjøre eller klare, er blitt gjort. Det å sprenge noen grenser gir enorm motivasjon til å tørre nye ting enten det er en ny aktivitet eller det er å presse seg litt ekstra på det man er vant til å gjøre.

Tusen takk til alle damene som var med, dere er hver og en av dere unike på hver deres måte. Med deres engasjement gir dere meg enorm motivasjon til å forsette å gjøre det jeg brenner mest for: Spre treningsglede og motivere til sunne matvalg.:-)

Kommentarer fra noen av de som var med:

Takk til Siv og ikkje minst takk til alle de positive damene som har gjort denne uka uforglemmelig. Og forhåpentligvis har vi alle blitt litt sterkere.

Ingen sure miner på denne flotte gjengen takk for flott opplevelse,spesielt til Siv som gjør det mulig for oss alle å være med på ei uke full av aktiviteter.

Kjempeflott gjeng og fantastisk motivator som får oss til å ta ut det lille ekstra og i morra blir det 🌞 og to flotte treningsøkter 😀 Siv du e bare super.

Ja dette burde alle få oppleve en gang eller to🏋 Siv du er unik.

Vi har det supert sammen med Siv som e enestående til å motivere oss til stå på for en bedre helse. Dette må dere prøve en opplevelse for live.

IMG_3827

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *