Julekalender med helsegevinst.

Kan du tenke deg en julekalender som gjør at du blir i bedre form eller holder formen ved like. Blir sterkere, får mer overskudd, føler deg freshere, blir gladere og en liten overaskelese når julekvelden kommer?

Jeg brenner for, og har stor glede av å spre treningsglede. Grunnen til det er at jeg er overbevist om at det å bevege seg og være i aktivitet gir stor helsegevinst. Livskvaliteten økes og vi lever lengre. Jeg tipper alle vil ha det best mulig, lengst mulig.

Derfor vil gi deg en julekalender med 1 aktivitet pr. dag fra 1. desember og frem til julekvelden den 24. desember.

Aktiviteten vil ikke ta lang tid. Jeg er helt sikker på at alle har tid til å sette av den tiden det tar. All aktivitet er SÅ mye bedre enn ingen aktivitet. Aktiviteten skal være så enkel at alle skal kunne være med. Du trenger ikke noe avansert utstyr. Aktiviteten kan gjøres hvor som helst.

 

  • Har du planer om å bli mer aktiv på nyåret? Kom nyåret i forkjøpet og start allerede nå.

 

  • Er du allerede aktiv men ser at tiden blir knapp i denne travle førjulstiden? Tar du deg tid til dette holder du kroppen i gang. Slipper å starte på nytt når julestria er over.

 

Tar du utfordringen?

Hvis du ønsker deg denne julekalenderen kan du legge igjen en kommentar her nå. For hver luke du åpner og utfører bekrefter du med tommel opp eller lignende. Eller forteller om event. annen aktivitet du har gjort denne dagen.

Når julekvelden kommer er du med i trekningen av overraskelsen. Kanskje blir det også en liten overraskelse på den mest aktive.

Bli med! Sammen holder vi oss i aktivitet gjennom førjulstiden.

juletrening

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *