Kom i gang med PT.

Ønsker du å komme i bedre form men vet ikke helt  hvordan du skal gjøre det, hvor du skal begynne? Tenker du som mange andre at: Jeg er ikke motivert, må vente til jeg blir motivert. Sorry, motivasjon er ikke noe som plutselig bare kommer av seg selv. Det jeg har sett og erfart gjennom mine 12 år som PT er at motivasjonen kommer først når du er kommet i gang. Mestringsfølelse og resultat er den beste  måten å bli motivert på. Tenk deg å ha en person som bare fokuserer på hvordan treningen kan bli morsommere og mer effektiv for deg. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det får du hvis du velger å bruke personlig trener.

Det er mange grunner til å bruke en personlig trener.

Du har kanskje planer om å komme i gang med løping eller bestige et fjell et eller annet sted i verden? Eller kanskje du bare vil bli sterkere, mer opplagt eller gå ned i vekt? Eller rett og slett bli en bedre utgave av deg selv?

Jeg er lidenskapelig opptatt av helsegevinsten med å være i aktivitet. Det å ha en funksjonell kropp og en helse som gjør at man har en så god hverdag som mulig er en god følelse.

Samarbeidet med meg starter alltid med en kartlegging. Du forteller om hva og hvordan du har trent tidligere, og om du har sykdommer eller skader som kan påvirke treningen. Sammen ser vi nærmere på livssituasjonen din, hvilke muligheter du har for å trene, hva du ønsker å oppnå og hvilke mål du vil sette deg.Vi blir enige om hvor ofte vi skal trene sammen.  Jeg setter opp treningsprogram ut fra dine forutsetninger og behov. Jeg loggfører treningene slik at vi kan følge med på resultater og framgang.

For meg som PT er det viktig å sette dine behov i fokus. Det å trene med meg som PT betyr ikke å trene hardest mulig og mest mulig men at dine ønsker og behov blir etterfulgt. Min oppgave er å motivere og hjelpe deg på veien til målene dine.

Ut fra et helseperspektiv er det viktigste at man gjør noe, ikke hvor hardt og hvor mye. Ditt utgangspunkt og din kapasitet er det vesentlige for hva og hvor mye.

Tenker du at du og jeg kan bli en god mach? Da er det bare å ta kontakt. Start i dag! 

Akkurat nå har jeg kapasitet til 4 nye PT – kunder.

Lokaler for trening er  Trivsel Leknes. ( Må ikke å være medlem på Trivsel for å trene med meg ).

For mer info, ta kontakt!

E – post: siv-elis@online.no                     mob. 47264050

 

Priser:

Enkelttimer kr. 600,-.

PT pakke på 10 ganger kr. 5500,-

Start i dag og bli motivert!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *