Vandretur i Lofoten

Lenge har jeg tenkt på og drømt om å arrangere vandretur i Lofoten. Noen tanker og drømmer er lett og realisere mens noen kan ta lengre tid, og mange blir det kanskje aldri noe av. Det kan være tanker og drømmer som bare kommer og drar forbi med det samme som ikke fester seg, mens noen blir værende og blir sterkere og sterkere etter som tiden går. Har man slike drømmer som liksom ikke gir slipp, tenker jeg at man ikke skal vente med å realisere dem. Har man  lyst nok, at ting ligger til rette og at det er praktisk mulig å få til, ikke nøl, gjør det. I noen tilfeller kan det være ren tilfeldighet som gjør at tiden for å realisere tanker og drømmer dukker opp. For min del er det nok en kombinasjon av lyst nok og tilfeldighet som gjør at drømmen om vandretur i Lofoten er blitt virkelighet og dato for arrangementet er satt.

Det var ikke bare tilfeldighet at jeg selv reiste på vandringstur med Jomfrureiser til Mont Blanc tidligere i år. Turen var planlagt sammen med venninner. Det som var mer tilfeldig var at det var Kaisa som var turleder for Jomfrureiser på denne turen. Det som var enda mer tilfeldig var at det viste seg at Kaisa og jeg hadde flere felles interesser og intensjoner i forhold til naturopplevelser og matopplevelser, og i tillegg en pussig lik fortid. Begge har vi vår fortid i post / bank bransjen. Begge har vi etter det tatt kostholdsveilederutdanning. Begge brenner vi  for og jobber med å formidle helsefordeler med aktivitet og bærekraftig mat. Som dere kanskje skjønner er det mange fellestrekk som gjør at vi har mye og snakke om og mange felles tanker og drømmer for livet. Tilfeldighet eller hva?

Ut av denne tilfeldigheten at vi traff hverandre er hovedgrunnen til at vi sammen arrangerer Vandretur i Lofoten blir 20 – 27 august 2019, i samarbeid med Jomfrureiser.

Kaisa er turleder i Jomfrureiser på 5 året med flere turdestinasjoner i året. Hun er også turleder i DNT. Kaisa driver sitt eget selskap og blogg  Balanse i hverdagenhttp://balanseihverdagen.no 

Jeg arrangerer en årlig helse / aktivitetsreise. Mars 2019 blir min 9 ende. Jeg er med og arrangere Jenter i juni, et arrangement vi har andre helgen i juni hvert år i Lofoten. Jenter i juni er en aktivitetshelg hvor vi går forskjellige fjellturer og har andre aktiviteter i tillegg. Alt foregår utendørs. https://jenterijuni.no/?id=256836480

Har opp gjennom årene guidet både enkeltpersoner og grupper i Lofotfjellene. Å nå få lov til å samarbeide med Kaisa og Jomfureiser er for meg helt fantastisk.

Utenom dette jobber vi begge med å spre treningsglede, naturopplevelser og matopplevelser og har stor tro på at det er stor helsegevinst i dette.

Selv har jeg reist med Jomfrureiser flere ganger. Jeg har både reist helt alene og sammen med venninner. Det er en unik mulighet til å oppleve steder man kanskje ikke ville reist til ellers. Reiser man alene er den tryggheten ved å være med flere som reiser alene god. Man blir litt som en familie på disse turene hvor man blir tett på hverandre og opplever så mye sammen. Nye bekjentskaper skapes. For meg ble jo siste turen til og med utfallet for at tanker og drømmer går i oppfyllelse. Det kan godt skje deg også.

https://www.jomfrureiser.no

Vi har satt sammen et spennende program. En uke med håndplukkede fjellturer som hver og en av de har sin særskilte magi. For de som ønsker å oppleve Lofoten, naturen og lokale matopplevelser vil jeg bare si: Kom å bli med!

Jeg gleder meg helt vilt til å få vise mitt rike til enda flere.

Program her: https://www.jomfrureiser.no/norge-lofoten-opplevelse-mellom-himmel-og-hav-med-smak-av-lofotens-matdelikatesser

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *