Bounty-sjokolade

Liker du smaken av kokos er hjemmelaget bounty er lett å lage, og et fantastisk alternativ til sunnere goodies. Med disse tilgjengelig i fryseren eller i kjøleskapet har du alltid et godt alternativ til kaffekosen.

Ingredienser:

3 ss flytende cocosaolje

4 ss tagatesse

2,5 dl kokosmelk

200 g kokosmasse

2 ss kokosmel

Sjokoladetrekk:

100 g min. 70% sjokolade

1 ss cocosaolje

Smelt cocosaolje og kokosmelk ( bare det av kokosmelka som er fast masse ) på svak varme. Bland alt i en bolle og bland sammen til en fast masse. Sett i fryseren til det begynner å stivne. ( 30 – 60 min ) Ta ut og form små sjokolader i den form du vil ha de. Legg de på plastfolie eller i plastboks. Sett tilbake i fryseren. Når de er blitt frosne lages sjokoladetrekk av 100 g min. 70% sjokolade og 1 ss cocosaolje som smeltes på lav varme. Bruk en teskje og dypp bitene i sjokoladen. Legg på bakepapir. Strø gjerne litt kokosmasse over. Settes i kjøleskap til sjokoladen er stivnet. Oppbevar i tett boks i kjøleskap eller fryser.

Nam, nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *