Himmeltinden

Himmeltinden er Vestvågøyas høyeste topp med sine 938m.o.h.

Turen starter på Haukland. Dette er kanskje den tyngste turen selv om den ikke er lengst, fordi det er oppover hele tiden. D.v.s. det er et lite parti bare på ca 100m kanskje, hvor det er slett, ellers er det bare opp. Det er en del som bruker den turen som” formtester ”. Det kan jeg bare si, her kan du gå med høy puls hele turen opp hvis du vil. På søndag traff vi 2 stykker som skulle til Italia å gå i fjellet senere i sommer, og brukte denne ture for å øve seg å gå med sekk på ryggen. Men for all del den er ikke uoverkommelig for noen uansett form. Her er det bare å ta tiden til hjelp, litt pauser innimellom så går det helt greit. En høyst anbefalt tur. Ingen farlige eller skumle partier.

Det går jo ikke ant og ikke nevne utsikt på denne turen heller. Det er bare fantastisk. Her får vi de hvite strendene på Haukland og uttakleiv i nærsyn. Får virkelig sommerstemning når man går i slikt vær og ser alle som er på stranden å soler seg og bader. Fra denne toppen også ser man vanvittig langt i alle retninger.

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *