Stamsundrekka

Vi kjørte til Stamsund, parkert bilen ved slalombakken. Gikk opp til Stamsundheia, fulgte videre fjellrekka og gikk opp til Steinstinden. Dette er også en fantastisk tur med fantastisk utsikt. På denne turen får man se Steine på nært hold samt Sennesvik og Ure litt lengre unna. Fra toppen av Steinstinden (509 m.o.h.) er utsikten upåklagelig. Stamsund er plutselig i nært fokus, og Henningsvær innen syns rekkevidde.

Denne turen kan nok være litt utfordrene for de som ikke liker seg i høyden. Det er noen partier hvor man går inn til fjellet og det er lange gress lier under. For de som ikke liker det ville jeg nok valgt en annen tur. Men, slik jeg ser det er det ingen farlige partier om du er litt vant i fjellet og du ikke har tenkt på at høyden er noe problem.

Fra Steinstinden og ned gikk vi over Mannfallet og Kattberget ned til Stamsund, skiløypa tilbake til slalombakken hvor bilen sto parkert.

For en dag,…det er vanskelig å finne ord for den vanvittig lykkefølelsen å være så heldig å kunne få oppleve dette.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *