Justadtinden

Fredags kveld gikk vi på Justadtinden. ( 738 m.o.h.) Har mange ganger lurt på hvorden det er å gå videre utover mot Trolldalstindan, men har aldri prøvd. I det nydelige været som det var på fredag hadde vi slett ikke lyst å gå ned igjen, så vi fortsatte litt videre. Det går ” på et vis ” en sti videre men vi kom 3 knauser lengre utover før vi snudde. Skulle vi gått videre derfra måtte vi ha gått ned et langt stykke for så å gå opp igjen.

Justadtinden er en av de fineste turene jeg går. God sti fra Hagskaret.Det er kupert terreng, litt opp, litt bort og litt ned. Det er ingen skumle partier, så denne turen skulle ikke være noe problem selv om man ikke liker seg i høyden. Det som er det aller fineste med Justadtinden er den vanvittige utsikten fra toppen. Man ser langt i alle retninger. En tur jeg absolutt vil anbefale om man vil gå en litt lengre tur.

Da vi var der for 13 dager siden under arrangementet Jenter i juni, var det et par plasser til dels mye snø. På fredag var det kun et par små snøflekker igjen. Da Jenter i juni var der var det ikke mulig å finne frem boka for å få skrevet seg inn, så for de som var med da så kan jeg opplyse om at jeg har skrevet inn at Jenter i juni var der 4. Juni.En fantastisk tur ned igjen hvor solen er på tur ned, » den himmelen «, og de små vannene vi passerer beveger seg ikke i det hele tatt.smiley

Image ThumbnailImage Thumbnail

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *