Offersøykammen

I dag har jeg og Markus gått Offersøykammen. Her har jeg vært utallige mange ganger, om ikke de siste årene så mye som tidligere. For 10 år siden var dette en topp jeg gikk mye for å teste formen. Med klokke og vannflaske, opp på kortest mulig tid……. Rein treningstur. Ikke så mye tid til å verken se eller nyte.smiley

Selv om jeg har vært der mange ganger før har jeg aldri gått den veien vi gikk i dag.

Vi startet turen ved Skreda. Begynte så vidt på stien som går utover langs havet før vi dreide til høyre og gikk ryggen, ( over tunnellen ) til vi møtte på stien opp mot kammen.

En flott tur. Lett kupert terreng til vi møter stien opp mot kammen. Herfra er det bratt stigning helt opp. Hvis man vil ha en fin tur uten at det er for bratt og utfordrene går stien som en rundtur. I stedet for å gå opp på kammen går stien videre ned til Sværsvika, går så i retur til Skreda derfra.

I dag var turen virkelig en nytelse i praktfullt vær. smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *