Frokostbrød med gojibær

Opprettet av Siv Arntzen sø., oktober 23, 2011 18:07:16

Som variasjon har jeg i dag tilsatt gojibær i frokostbrødet.Det unike med gojibær er at de er svært rike på antioksidanter, de inneholder også mye proteiner, noe som er uvanlig for frukt og bær. Gojibær er klassifisert som en superfood fordi bæret er svært næringsrikt. Jeg har laget brødet som rundstykker og disse egner seg også godt til f.eks. turmat eller for så vidt skolemat. Å lage brød uten mel og gjær betyr at det gjøres mye fortere siden det ikke skal heve. Å lage disse rundstykkene tar ikke noe særlig lengre tid enn å tine frosne rundstykker. Jeg brukte nøyaktig 35 min.

6 stk.

1 dl sesamfrø

0,5 dl solsikkefrø

0,5 dl kruskakli

0,3 dl linfrø

2 dl revet ost

4 egg

1 ss fiberhusk

0,5 ts salt

1 ts bakepulver

1 dl gojibær

Kjør sesamfrø og solsikkefrø i stavmikser. Bland alt det tørre i en bolle. pisk sammen eggene og rør de inn i det tørre. La røren stå noen få minutter å svelle. Bruk en spiseskje og form til 6 rundstykker på bakepapirkledd stekebrett. Stek på 180 grader 20 minutter.

Hva smaker vel bedre enn ferske rundstykker med egg, å for ikke å glemme agurk og tomat på en søndagsmorgen!smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *