Bringebærsorbe

Opprettet av Siv Arntzen to., november 03, 2011 18:53:53

Sorbe er en frisk og god dessert. Er også fort gjort å mixse sammen, om man bare har lyst på noe godt til kaffen. Det eneste som kreves er at man har frosne friske bær, egg, kokosnøttmelk og sukrin tilgjengelig.

I denne sorbeen har jeg brukt som navnet sier bringebær. Men…. sorbe kan lages av all slags bær, man kan til og med blande flere sorter bær. Bare la fantasien få løpe løpsk eller bruk det du har av bær. Om du vil servere sorbeen ilag med noe, smaker den himmelsk til sjokoladefondant.

En stor skål:

300 g frosne bær

4 egg

2 dl kokosnøttmelk

2 – 3 ss sukrin

Bland alt i blender og kjør det til en jevn masse. Ferdig til servering.smiley

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *