Julegavetips

Opprettet av Siv Arntzen ma., desember 19, 2011 09:20:29

Gi en hjemmelaget frokostblanding til noen du bryr deg om. Å gi noe som kan bidra til god helse må jo være midt i blinken.smiley Frokostblanding, friske bær og tyrkisk yoghurt…..da har du verdens beste og næringsrike frokost. ( Jeg spiser det » nesten » hver dag. ) Lag blandingen, pakk den fint inn i enten pose eller på glass. Skriv på lappen hva det er, hva det inneholder og gjerne forslag til ha den kan blandes med. Det kaller jeg julegave med omsorg og personlighet.smiley

Siv`s frokostblanding:

2 dl linfrø

2 dl sesamfrø

2 dl solsikkefrø

2 dl gresskarkjerner

2 dl hakkede mandler

60 g gojibær

Ristes i bakepapirkledd langpanne i ovnen på 110 grader i 25 minutter. Rør et par ganger underveis. Oppbevares på tett glass.

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *