Lammekoteletter

Deilig søndagsmiddag.

Hvis noen syntes at lammekoteletter er tørr og kjedelig vil jeg bare avkrefte det jo før jo heller.smiley Det er så mye spennende man kan lage med de. Retten jeg laget i dag assosierte jeg med lammelår og fløtegratinerte grønnskaker. Var sannsynligvis det jeg egentlig hadde lyst på mens kryddervalg ble rosmarin og masse hvitløk.

Dette gjorde jeg…….

Kryddre koteletter med salt og pepper og brun på panna i smør. Legg de over i ildfast form sammen med tomater som er skjært i to.

Saus:

1 pk fløte

1 kinesisk hvitløk

1 – 2 ss fersk eller tørket rosmarin

1 ss salt

1 ss pepper

Hakk hvitløken og bland den og det andre krydderet i fløten. Slå balndingen over kotelettene. Steik videre i ovnen, 200 grader ca. 40 min.

Her er det både kjøtt og saus i ett.smiley

 

Tilbehør: Forvellet brokkoli og blomkål.

Nam, nam!smiley

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *