Blåbærsmoothies

I dag har jeg og Gunnar gjennomført Lofoten Maraton`s 10 km distanse.

Å springe med min » kjære «, og med så mange andre spreke folk, og å være med på den stemningen det er rundt et slikt arrangement gir skikkelig » kikk «. At det var så mange deltagere tross det regnværet som er i dag er helt fantastisk. » Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. «smiley

 

Hva smaker vel bedre etter en slik anstrengelse enn en frisk » blåbærsmoothies «. Nei ikke vet jeg……

En ting er at det smaker » nam, nam, » men det beste av alt er det gode den gjør med kroppen. Etter å ha presset kroppen er det kjempeviktig å få i seg noe så fort som mulig for at restitusjon skal komme igang så fort som mulig. Det som er vel så viktig er å få i seg noe med masse næring som kroppen kan nyttigjøre seg av. Da sverger jeg til reine og naturlige ingredienser, og at det inneholder både proteiner, karbohydrater og fett.

Et supert alternativ er da denne blåbærsmoothies`en:

4 store glass:

3 dl vann

3 ss tyrkisk yoghurt

2 ss vaniljekesam

30 g proteinpulver

250 g blåbær

1 eple

1 appelsin

 

På bildet under ser dere Laila og meg side om side. Men, det varte desverre for meg ikke så lenge. I dag ble Laila for sterk og slo meg med glans.

Alikavel er jeg så stolt og glad på Laila sine vegne. Ja tar til å med litt av » æren » for hennes prestasjoner i de forskjellige løp hun stiller opp i. Det fordi……Det var nemlig jeg som fikk Laila til begynne å løpe.smiley

Nå er det bare kos resten av helgen. Har en deilig gryte i ovnen som skal nytes til fulle i kveld. Oppskrift kommer en av de nærmeste dagene.

Samtidig som jeg vil rose alle de som har vært med på å gjøre arrangementet Lofoten Maraton 2012 så bra, vil jeg ønske spesielt alle løperne som trosset regnet + alle andre en super helg!smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *