Tilbake til normalen!

Opprettet av Siv Arntzen ma., august 12, 2013 10:15:25

Tilbake til normalen!

Etter uker med sommer og ferie kommer dagen ( enten man vil det eller ikke ) for det normale og virkelige livet tilbake. Livet hvor pliktene kaller, rutinene skal på plass igjen, og for mange nye utfordringer i vente, enten det er fritid, skole eller jobb. For meg er det i dag 12. August 2013.

Selv har jeg hatt 3 fantastiske uker i Rovinj. En liten by nord i Kroatia. Det er 4 gangen jeg besøker Rovinj. Denne byen og distriktet blir jeg bare ikke ferdig med, oppdager nye ting hver gang jeg er der. Det har alt. For å nevne noe……solnedgangen, gamlebyen, muligheter for aktivitet både på land og til havs, maten, hotellet, sol og varme.

Det var til denne byen min neste helse og aktivitetsreise egentlig skulle arrangeres 31. August 2013, men er dessverre avlyst p.g.a. for få påmeldte.

Jeg satser på å prøve igjen til neste år. Dette er en plass jeg virkelig har lyst å vise dere.

På tampen av ferien fikk jeg også mulighet til å oppleve 3 etapper av Artic race of Norway. Vestvågøy på fredag, Stokmarknes på lørdag og siste etappe, innspurten i Harstad på søndag. Et fantastisk arrangement hvor vårt distrikt virkelig har fått vist seg fra sin beste side ut til hele verden. Det at Thor Hushovd vant ble selvfølgelig en ekstra bonus. Jeg er vel kanskje litt over middels interessert i sykkelsport, å det å kunne føle stemningen av Tour de France, Giro de Italia, eller hva det skulle være her hjemme, hadde jeg aldri trodd kunne skje, men tro meg, dette var magisk.

Men nå, tilbake til normalen.

I dag starter jeg opp med mine faste gruppetimer på Stamina Hot.

Jeg forsetter også arbeidet som personlig trener og kostholdsveileder.

Ønsker du veiledning enten det trening eller kosthold er det bare å ta kontakt. Du forteller meg hva du vil, og sammen legger vi en ” slagplan ” for hvordan du skal nå dine mål. Det er ingen krav til å være medlem av treningssenter for å engasjere meg. Treningsarenaen som passer ” deg ” finner vi ut av sammen. Ønsker du å komme i gang med trening på treningssenter er også det mulig. Mitt ønske er å spre treningsglede og sunn matglede som passer den enkelte.

Jeg har foreløpig ikke satt opp noen kurs for høsten. Ønsker i utgangspunktet å jobbe individuelt med enkle individer eller små grupper. Det kan være familier, vennegjenger, kolegaer, hva som helst. Er det spesielles kurs som ønskes, blir jeg taknemmelig for innspill.

Hjelp til å komme i gang? Ta kontakt!
Blinkskudd.
smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *