Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon

En helt allminnelig god gammeldags middag. Lettsaltet torsk fra Jonsens ferskvare, hjemmelaget gulrotstuing av årets gulrøtter og bacon fra Horns slaktri. Ekte og kortreiste råvarer smaker best og uten tvil det beste for kroppen vår.
Ingredienser og fremgangsmåte:
Fisken: Legg serveringsstore fiskebiter i kaldt vann og la det få et oppkok. Slå ned varmen på platen slik at fisken bare ligger og trekker 10 – 15 min.
Gulrotstuing: Gulrot, melk, jhbkm, fløte, salt, pepper, malt muskatnøtt.
Skrell og skjær gulrøtter i passe små biter. Kok de møre. Sil av mestparten av vannet og tilsett melk så mye at det dekker gulrotbitene. Strø 1 – 2 ts johannesbrødkjernemel over og rør rundt. La stuingen småkoke mens du rører til den tykner. Hell i en skvett fløte ( 1/2 – 1 dl ). Smak til med salt, pepper og muskatt.
Steik bacon.
Det enkle er ofte det beste.
smiley Lykke til!

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *