Enkel fiskesuppe

Enkel fiskesuppe med masse smak. Suppen ble til da jeg hadde litt rester av lettsaltet torsk fra dagen før. Da det var for lite fisk til en hel middag brukte jeg fersk laks i tillegg. Som smakstilsettning er det ingen ting som kan måle seg med friske urter. Kruspersille og dill gjorde suppen deilig smakfull, sammen med friske gode grønnsaker.
Ingredienser og fremgangsmåte 4 pers. Rester av lettsaltet torsk og fersk laksefilet ca 500 g totalt. ( Kan bruke annen fisk eller bare en av delene ). 1/2 løk 1/2 purreløk 1 liten sellerirot 4 gulrøtter 1 l vann 1 ss økologisk buljong 1 pk creme fraiche kruspersille dill salt og pepper
Skjør opp grønnsakene og urtene i strimler / biter. Surr løken og purreløken i 1 ss smør til den er blitt blank. Hell over vannet og buljongpulver. Tilsett resten av grønnsakene, urtene og creme fraiche. Rør rundt og la det småkoke ca 25 min, til grønnsakene er møre.Smak til med salt og pepper. Skjær fisken i passse små biter og strø litt pepper over. Ha fisken i suppen når den er ferdig og la det stå og trekke ca. 5 min.
Altså et godt alternativ om du har fiskerester til overs.smiley Godt brød smaker » alltid » til suppe.

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *