Laks med deilig saus av rømme, paprika og dill

Laks er luksusmaten som brukes både til hverdag og fest. Når man spiser laks ofte syntes jeg det er viktig å variere både med forskjellig tilbehør og forskjellig smak på event. saus. Denne lakseretten med deilig saus og deilig mos er både god og rask å lage. Ble til en helt vanlig tirsdag med bare noen få ingredienser.
Ingredienser og fremgangsmåte 2 pers. 3 laksefileter Strø litt salt og pepper over og legg de i en ildfast form. Saus: 1/2 pk rømme 1/2 paprika 1 bunt frisk dill litt pepper Ha alt i stavmikser og kjør det sammen til saus. Hell over laksen. Sett i ovnen og stek på 200 grader i ca. 30 min. Sausen smaker nydelig og passer perfekt til laksen.
smiley
Mos: 1/2 blomkål 1/2 brokkoli 2 ss smør salt/pepper Kok blomkål og brokkoli møre. Sil av vannet og mos det med stavmikser eller moser. Tilsett smør og la det smelte inn mens det får et oppkok. Smak til med salt og pepper.
Anbefales om du vil ha en enkel, rask, god og sist men ikke minst
supersunn midddag.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *