Karameller med smak av jul

Opprettet av Siv Arntzen fr., desember 06, 2013 10:45:48

Nydelige karameller som bare smelter i munnen. Må prøves!

Ingredienser: 200 g kokossukker 2 dl fløte 70 g smør 1/2 ts vaniljepulver 8 dråper stevia med toffiesmak 1 ts råkakao 2 ts kanel 1 ts malt ingefær 1 ts malt nellik 1 ts kardemomme
Fremgangsmåte: Kokossukker, steviadråper og råkakao fås kjøpt på helsekosten. Bland alt untatt smør i en gryte. Rør rundt mens du lar det få et oppkok. Slå ned temperaturen og la det stå og småboble til det blir en seig tykk masse. ( ca. 1 time ) Rør ofte. Ta kjelen av platen og rør inn smøret. Kle en liten brødform med bakepapir. Hell karamellen i formen, la den avkjøle litt, sett i kjøleskap til den stivner slik at du kan skjære det opp til små karamellbiter. Oppbevar kjølig eller frys de. Tiner på 1,2,3.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *