Kosehelg

Opprettet av Siv Arntzen sø., desember 09, 2012 21:56:39

En superfin helg er snart på hell. Lørdag var helt topp med ting vi liker aller best. Fjelltur, selskap hjemme med verdens beste venner hvor vi har servert god mat. Menyen besto av gammelsteik og kjelår med søtpotet/gulrotstappe, ertepure, tyttebærgele og saus, etterfulgt av Siv`s tilslørte bondepiker til dessert.

Kjekjøtt har vi aldri smakt før, å var veldig spent på hvordan det var. Etter veiledning fra Laila som jeg har fått smaksprøven fra ble det tilberedet på samme måte som lammelår. Å tro meg, det smakte nydelig! Fantastisk mørt og fint kjøtt. Frister absolutt til gjentakelse. Gammelsteika som er en av mine favorittretter var som alltid kjempegod. Så for ikke å glemme gjestene…….verdens beste venner.

Adventstid uten juleventyret i Henningsvær blir mangelfull. Så i dag tok vi turen dit. Like koselig i år som de andre årene. Julepyntede butikker og høydaren er jo selvfølgelig kaffe hos Line og Pål på lysstøperiet.

På en av treningene mine i forrige uke var det en dame som sa noe veldig bra som jeg vil dele med dere: sitat: » For hver dag som går nå, jobber jeg med meg selv for å holde stressnivået nede «. Disse ordene syntes jeg vi skal tenke på. Selv om vi har mye som skal gjøres til jul både hjemme og på jobb er det viktig å ta vare på de små øyeblikkene. Om vi ikke får vasket alle de skapene vi har planlagt, om vi ikke har 7 sorter i boks blir det jul alikavel.

I en hektisk tid er det mye viktigere å gjøre koselige ting som gir energi i stedet for å dvele ved alt vi ikke får gjort. Mitt råd er: ta deg tid til å gjøre positive ting som feks. trening, komme seg ut i frisk luft og sosialt samvær med venner. Nyt tiden!

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *