Nytt år nye muligheter

Tid for oppsummering

Det nærmer seg slutten av 2014. Det er tid for å samle seg litt, og oppsummere året som er på hell. Hvordan har året vært for meg? Hva er jeg fornøyd med? Hva er jeg mindre fornøyd med? Fikk jeg gjort det jeg hadde planer og drømmer om?

Når det er gjort er det på samme måte en fin tid til å tenke over hvilke planer og drømmer jeg har for det nye året vi er på tur inn i, 2015.

Nytt år nye muligheter!

For min egen del har 2014 vært et fint og innholdsrikt år. Jeg har fått gjort mye av det jeg hadde planlagt, jeg har fått realisert de drømmene jeg hadde for året. Noen uforutsette ting vil alltid dukke opp underveis. Det kan være både spennende, utfordrene og skummelt. Men alt i alt er jeg strålende fornøyd!

Jeg har hatt et fantastisk år i forhold til de tingene jeg jobber med. Å få jobbe med så mange fantastiske mennesker er en gave. Innetrening, utetrenig, individuelle oppfølginger og helse / aktivitetreise. Det å spre viktigheten av å ta vare på helsa si, treningsglede, samt hva “ ekte mat “ har å si for god livskvalitet er noe jeg brenner for å ønsker å fortsette å formidle.

På det private plan har hele året vært en stor fest.

50 års – turen med 64 jentene i Italia var kjempefin. Å være så heldig å være en del av denne vennindegjengen er en gave jeg verdsetter høyt.

Ferie med verdens beste Gunnar i Italia og Frankrike var også en fantastisk opplevelse. I Italia ble et av mine mål for 2015 realisert. Vi syklet Stelviopasset.:-) Mitt andre store mål for 2014 var å løpe min første halvmaraton under Oslo maraton. Det å komme over målstreken etter vel gjennomført løp var en magisk følelse. Frister absolutt til gjentagelse.

Å være med å arrangere Jenter i juni, , trening, fjellturer og utallige mange stunder sammen med familie og venner er også noe jeg setter umåtelig pris på og har gitt meg så mange minner som er verd å ta med seg videre.

Tid for å se fremover mot nytt år og nye muligheter.

Jeg tenker at 2015 kommer til å bli et spennende og innholdsrikt år. Når det gjelder jobb blir jeg og fortsette med gruppetimer både inne på Trivsel og utetreningene ved Lofothallen. Jeg vil også forsette med individuelle oppfølginger både som personlig trener og kostholdsveileder. Har også planer om diverse livsstilsendringskurs, men har ikke spikret de enda. Helse og aktivitetsreisene er kommet for å bli. ( Så lenge noen vil reise med. ) Vinterturen til Fuerteventura har stor respons og har pr. i dag bare 5 ledige plasser. Fantastisk!

Jenter i juni 2015! Gled dere jenter! Say no more.

På det private plan ser jeg for meg at 2015 også blir et spennende og fint år.

Har ikke noen spesielle målsetninger eller forsetter for det nye året. Jeg tenker at jeg skal forsette det nye året på same måte som jeg avslutter det gamle året. Trene, holde meg i form og spise ekte mat. Fordi jeg vet det har positiv innvirkning på helsa mi.

Ellers blir samvær med familie og venner, å få lov å være frisk og rask, fred og fordragelighet mine største drømmene for 2015.

Mitt ønske for alle dere er at absolutt alle skal få kjenne og føle den tilfredstillelse av å gjøre tiltak for egen helse. Min klokkeklare tro er at ved å holde seg i aktivitet og å spise ren og ekte mat er mye gjort. Veldig mange gjør det, men jeg tror det er mange som ønsker å komme i gang med aktivitet men ikke helt vet hvordan. Dørstokkmila er for mange uendelig lang. Kommer du deg først over den er det gjort. Da er du i gang!

Her er noen råd og tips fra meg for å komme i gang.

Først og fremst:

Hva ønsker du deg for det nye året?

Tenk gjennom hva du ønsker å oppnå.

Komme i generelt bedre form, bli sterkere, mer utholdende. Trening og bevegelse er faktisk en super start på en ny hverdag.

Bli den beste utgaven av deg selv

Trening og aktivitet handler ikke om hva alle andre gjør eller får til, men om deg selv. Vi er veldig flinke til å sammenlikne oss med “alle andre”, noe som kan være lite motiverende i oppstarten.Det handler om “ din “ trening og “ din “ fremgang.

Planlegg

Ingen har tid til flere timer trening hver uke uten å sette av tid til det. Rydd plass i timeplanen, prioriter treningsøktene selv på travle dager.

Ikke start på mandag, start i dag!

Skal vi gjøre en endring i livsstil er det like greit å starte NÅ! En livsstilsendring krever tid og gode planer.

Alle har startet en gang!

Alle har startet et sted, selv de aller beste. De færreste er verdensmestere allerede etter en uke eller måned. Trening tar tid, og i starten er det viktigste å komme inn i gode vaner. Ikke gi opp selv om du føler at du ikke mestrer nye øvelser eller utfordringer. Etterhvert blir du bedre, raskere eller sterkere, avhengig av hva du trener, og det er da mestringsfølelsen kommer!

Hold deg til planen!

Trener du regelmessig blir treningen en naturlig del av hverdagen.

Med dette ønsker jeg alle Godt Nyttår!

Lovely-happy-new-year-2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *