Kreft og sukker

Endelig kom det en artikkel om akkurat det.

Kreft og sukker!

Som jeg har publisert tidligere har jeg stor tro på at sukker er rota til mye vondt. At nyere forskning viser at sukker er mat til kreftcellene skulle det vært mye mer fokus på både i forebygging av kreft og etter inntruffet kreftsykdom.

Dessverre fikk ikke jeg opp øynene for dette før jeg tok min kostveilederutdanning i 2007. Da var det endelig noen som turte og snakke om andre kostholdsråd enn statens kostholdsråd. At kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker er bra mat viste alle fra før. Hva sukker og stivelse, dårlige fettsyrer og det meste av ferdigmat gjør med kroppen vår viste vel de færreste. For meg ble det den største AHA opplevelsen jeg har hatt ”ever”.

Da jeg fikk min kreftdiagnose i 2005 spurte jeg også legene og ellers de som behandlet meg om råd i forhold til kost. Svarene jeg fikk gjorde at jeg fikk en følelse av at det ikke spilte så stor rolle, fokuser heller på å leve mens du kan.

Artikkelen under er god lesing. Dette må bli kjent!

Kreftceller elsker sukker.

kreft og sukker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *