Godt nyttår!

Da er vi kommet til 2015`s siste dag. Et år til er gått!

For min del har 2015 vært et fint år. Jeg har jobbet med fantastiske mennesker som vil noe med helsen sin, både gjennom gruppetimer og personlige veiledninger av trening og kosthold. Det er uten tvil DERE som gir meg motivasjon til å messe om hvor viktig trening og ordentlig mat er for oss.:-)

Året som har gått har stort sett vært som en dans på roser. Begivenheter som, samvær med familie og venner, Jenter i juni, halvmaraton under Oslo maraton, ferie i Frankrike ++, minner å leve på!

Jeg hadde en stor nedtur som er verdt å nevne i 2015. Det var da Norwegian p.g.a. streik forhindret helse og aktivitetsreisen min til Fuerteventura. Det var i mars, jeg skulle ha med meg 20 damer, dagen før avreise kom beskjeden om at flyet ble kansellert. Selv om streiken hadde pågått en stund hadde jeg jo hele tiden hatt et håp om at det skulle løse seg før vi skulle reise. Men den gang ei. Utallige timer med planlegging i forkant ( nesten bortkastet ), men det verste for meg var tanken på de 20 damene som hadde meldt seg på turen, ordnet med ferie, i det hele tatt…….

De første dagene tenkte jeg: Dette gjør jeg aldri mer. Men etter å ha fått summet meg litt, og med den fantastiske støtten fra de som skulle reist med ( takket være dere ), satser jeg friskt på nytt med ny tur til Fuerteventura i mars 2016. Det at mange av de som skulle reist i 2015 har meldt seg på igjen til neste tur er en vanvittig tillitserklæring. Tusen takk! Det er også veldig hyggelig at flere » nye » også har meldt seg på. I skrivende stund har jeg 5 ledige plasser til Fuerteventura 5 – 13. mars 2016.

Nytt år nye muligheter! Velkommen 2016.

For 2016 er planene mine ganske så like de som har vært de siste årene. Har ingen spesifikke nyttårsforsetter. men jeg har en målsetning og et ønske om å beholde det aktivitetsnivået jeg har nå, samt å spise ordentlig mat som gir meg styrke og energi. Et stort ønske er selvfølgelig også å fortsette å bidra til en bedre folkehelse gjennom personlig trening, kostholdsveiledning og gruppetimer.

Mitt ønske for alle dere er at absolutt alle skal få kjenne og føle den tilfredstillelse av å gjøre tiltak for egen helse. Min klokkeklare tro er at ved å holde seg i aktivitet og å spise ren og ekte mat er mye gjort. Veldig mange gjør det og vet det, men jeg tror det er mange som ønsker å komme i gang med aktivitet men ikke helt vet hvordan. Dørstokkmila er for mange uendelig lang. Kommer du deg først over den er det gjort. Da er du i gang!

Her er noen råd og tips fra meg for å komme i gang.

Først og fremst:

Hva ønsker du deg for det nye året?

Tenk gjennom hva du ønsker å oppnå.

Komme i generelt bedre form, bli sterkere, mer utholdende. Trening og bevegelse er faktisk en super start på en ny hverdag.

Bli den beste utgaven av deg selv

Trening og aktivitet handler ikke om hva alle andre gjør eller får til, men om deg selv. Vi er veldig flinke til å sammenlikne oss med «alle andre», noe som kan være lite motiverende i oppstarten.Det handler om “ din “ trening og “ din “ fremgang.

Planlegg

Ingen har tid til flere timer trening hver uke uten å sette av tid til det. Rydd plass i timeplanen, prioriter treningsøktene selv på travle dager.

Ikke start på mandag, start i dag!

Skal vi gjøre en endring i livsstil er det like greit å starte NÅ! En livsstilsendring krever tid og gode planer.

Alle har startet en gang!

Alle har startet et sted, selv de aller beste. De færreste er verdensmestere allerede etter en uke eller måned. Trening tar tid, og i starten er det viktigste å komme inn i gode vaner. Ikke gi opp selv om du føler at du ikke mestrer nye øvelser eller utfordringer. Etterhvert blir du bedre, raskere eller sterkere, avhengig av hva du trener, og det er da mestringsfølelsen kommer!

Hold deg til planen!

Trener du regelmessig blir treningen en naturlig del av hverdagen.

Med dette ønsker jeg alle Godt Nyttår!

godt nyttår 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *