Torskegryte a la Siv

En en alt-i-ett-torskegryte hvor alle de gode smakene spiller på lag og utfyller hverandre. Rett og slett en enkel, sunn og velsmakende rett. Om ikke helt bacalao, men ligner litt både på fremgangsmåten og på smak. Etter min munn like så god, om ikke enda bedre.:-)

Ingredienser 6 pers:

Ca 500 g torskefilet

½ dl god olivenolje

1 gul løk

4 gulrøtter

½ søtpotet

1 squash

1 grønn paprika

1 rød paprika

2 pk hermetiske hakkede tomater ( økologisk )

1 kinesisk hvitløk

1 chili uten stein( for hottere gryte ta med stein )

fersk kruspersille

½ l vann

salt / pepper

Fremgangsmåte:

Strø salt over torskefileten og la den ligge en stund slik at saltet trekker inn. Hakk opp alle grønnsakene og kruspersillen og bland alt i en bolle. Varm opp oljen i en kjele til kokepunktet. Legg grønnsaker, hermetisk tomat og torsk lagvis oppå. Slå vannet over. La gryten småkoke til grønnsakene er møre. 30 – 40 min.

 

Vel bekomme!

IMG_3214 IMG_3218 IMG_3220

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *