Nytt reisemål for 2020. Tenerife.

Jentetur!

Da er reisemål og reisedato for vinterturen 2020 klar. Reisen går denne gang til fantastiske Tenerife 20 – 27 mars 2020.

Klar for ny helse og aktivitetstur fra Evenes. For første gang går turen til Tenerife. Det er ikke uten grunn. Tenerife er en fantastisk øy og passer perfekt til å kombinere aktiviteter, avslapping i solen, ferie, samhold, god mat +++++++. Her bor vi på et fint hotell som har alt det vi trenger av fasiliteter og i tillegg god og variert mat. Jeg er over middels opptatt av bra mat, så kjøkkenet her har også stor betydning for valg av hotell.

Reisen går fra Evenes lufthavn – retur Evenes lufthavn. ( Kan også ha utreise fra annen flyplass ).

Vi skal bo på det flotte hotellet Grand Hotel Callao. Grand Hotel Callao ligger på det lille feriestedet Callao Salvaje. Grand Hotel Callao har bar, restaurant, en avslappende solterrasse og vakre grøntområder. Velværesenteret har hamam, tyrkisk bad og boblebad. Massasjer tilbys også. Som gjester får vi rabatt på inngang til spaet, skjønnhetsbehandlinger og sportstilbud. De romslige og moderne rommene har aircondition, minibar, satellitt-TV og balkong eller terrasse.

Avslappende Callao Salvaje
Callao Salvaje er en kanarisk kystby og er det siste tilskuddet i rekken av avslappende reisemål på Tenerife. Den ligger vakkert til mellom naturskjønne Los Gigantes og fartsfylte Playa de las Americas på vestkysten av øya. Man finner et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker mindre enn 800 meter fra hotellet.

Tenerife er kanskje den mest spennende og varierte av Kanariøyene. Tenerife er den største (2034km2) av de spanske Kanariøyene. Det bor 
ca. 900 000 innbyggere her (2014). Øyas hovedstad er Santa Cruz de Tenerife og ligger nordøst på øyen. Det høyeste fjellet på Tenerife er Pico de Teide med sine 3718m. Kanariøyene med sitt klima og temperatur på 20-tallet HELE ÅRET og er derfor et perfekte reisemålet for nordmenn. Varme vintre og passelig varme somre.

Kom i form og bli brun før påske 

Å prioritere helsen sin er viktigere enn noe annet. Man bygger ikke et hus uten grunnmur og vi mennesker klarer ikke prestere over tid om vi ikke prioriterer helsen før vi legger inn jobb og andre aktiviteter i timeplanen. Det er viktig med balanse. Ingenting skal overdrives. Du må få nok søvn, riktig næring så du har energi til å kaste deg ut i hverdagens utfordringer, trimme kroppen så den er “ fit for fight “. Kroppen skal vi ha resten av livet, hvorfor ikke gi den verktøy og hjelp til å fungere best mulig.

En skikkelig » kickstart » før vår og sommer kommer.

Ønsker du å komme i gang med trening, ønsker inspirasjon til et ” bedre liv ”, har trent en stund, eller rett og slett vil være sosial og aktiv sammen med andre damer, da er kanskje dette ferien for deg.

Ingen er for god, ingen er for dårlig. Aktivitetene tilpasses ut fra » din kapasitet » og » ditt » utgangspunkt.

Turen inneholder:

1 – 2 aktiviteter hver dag av forskjellig slag.

En av dagene: Guidet tur til Nasjonalparken Teide

Flyreise t/r, transfer t/r flyplassen – hotellet, 8 netter i delt dobbeltrom, halvpensjon (frokost og middag ), 1 – 2 daglige treningsøkter, guidet tur til Teide, fellesskap og mye moro!

Pris: Kr. 13000,- t/r Evenes – Tenerife. Inkl. hotel m/ halvpensjon ( pr. person i dobbeltrom. ) Enkeltromstillegg kr. 4500,-.

Prisen gjelder ut fra dagens flypriser. Ved event. økning i flypris vil totalprisen endre seg ut fra det.

Påmelding er bindende etter at depositum er betalt. Ved avbestilling er det egen reiseforsikring som gjelder.

siv-elis@online.no el. Mobil 47264050.

Her er noen smakebiter fra Tenerife og aktiviteter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *