Laks i rømmesaus

Denne lakseformen fikk vi servert i et selskap vi var i for en tid tilbake. Den var så utrolig god, at jeg bare måtte spørre hvem som hadde laget den. Spurte da vedkommende om oppskrifta. Hun som hadde laget den, sa at hun hadde ingen oppskrift, men fortalte meg hva og hvordan.smiley Da ble den serveret på et koldtbord, så vi spiste salat til. Jeg har laget den som en rett med grønnsaker til.

 

Ingredienser 4 pers.:

4 laksefileter kryddres med salt og sitronpepper og legges i ildfast form.

Rømmesaus:

1 beger rømme.

Rør inn: salt, pepper, saft av 1/4 sitron, 1ss sukrin, 2 ss frisk hakket timian. Slå over laksen. Stek i ovn på 200 grader ca. 20 min.

Som tilbehør hadde jeg blomkålris, kokt gulrot og kokt brokkoli.

Oppskrifta på blomkålris finner du under kjøttretter. Eneste forskjellen er at jeg har hatt 1 hakket kinesisk hvitløk ilag med.

En kjempegod middag som passer både til hverdags og til fest. Glemte meg litt bort da jeg la opp på tallerkenen. Ser nærmest ut som det har vært ute for en liten kræsj…, men smaker like bra alikevel.smiley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *