Luke 7

Yoga – treet

I dagens øvelse har jeg hentet inspirasjon fra yoga. Øvelsen heter «treet». Denne øvelsen gir bedre balanse, den gir økt bevegelighet i hoftene, styrker føtter, lår, legger, rygg og skuldre. I yoga er det mye fokus på pust, så om du ikke er vant til yogaøvelser så prøv å fokusere ekstra på pusten i denne øvelsen.

Slik gjør du øvelsen riktig:

  • Pust jevnt inn og ut gjennom nesen mens du planter den venstre foten din i matten. Løft opp høyre fot og sett den over eller under kneet. Balanse og bevegelighet vil avgjøre hvor høyt du setter foten. Sett så hendene sammen foran hjertet. Press begge hendene, samt fot og ben inn mot en midtlinje i kroppen.
  • Slå rot i gulvet og la ryggen bli lengre. Blikket hviler på et punkt. Om det er vanskelig å holde balansen kan det hjelpe å lukke øynene. Om du ønsker, strekker du armene opp mot taket.
  • Bli i posisjonen i 5-8 rolig pust eller 30 sekunder. Gjenta på den andre siden.

img_5115 img_5116

Gjør øvelsen 3 ganger på hver fot.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *