Luke 10

Supermann.

Catslide høres fancy ut. Det betyr på godt norsk sklimatte. Men man trenger absolutt ingen sklimatte for å gjøre denne øvelsen. Til denne enkle og harde styrketrningen funker det like bra til hjemmebruk med et par kluter eller ullsokker.

Supermannøvelsen som vi skal gjøre trener: Kjernemuskler, skuldre, bred ryggmuskel og bakside arm

Slik gjør du øvelsen riktig:

  • Sitt på kne. Trekk inn navlen og hold den inne mens du sklir fremover med armene. Press håndflatene ned i gulvet, og hold hoften fremme og ryggen rett. Trekk armene flytende eller trinnvis tilbake når kjenner at du har nådd punktet hvor du nesten går i bakken. Husk rette hofter.

Se øvelsen her.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *