Luke 11

Hei.

I dag er det 3 søndag i advent. Da er det kanskje flere som har fri fra jobb. Derfor blir aktiviteten i dag utendørs. Om dere har mulighet å komme ut mens det forhåpentligvis er et lite snev av dagslys, er det absolutt å anbefale. Dere vil kjenne at både frisk luft og lyset gir energi.

Dagens aktivitet blir derfor å ta en tur ut enten å gå eller jogge, fjelltur eller sykkel. Gjør det som passer deg best. Jeg tenker minimum 30 minutter bør alle ta seg tid til. På turen vil jeg at dere finner enten en liten bakke. Lag deg et markeringspunkt litt oppi bakken. Eller finn en strekning hvor du kan bruke 2 lysstolper som markeringspunkter. Kjør 5 drag mellom markeringspunktene enten ved å løpe eller gå fort. Ta pause mellom hvert drag ved å gå tilbake til utgangspunktet. Poenget er at du skal kjenne at pulsen øker og at du puster tungt. 5 drag. Tipper det tar ca. 5 min. Tenk SÅ liten tid det er i den store sammenhengen, SÅ har det SÅ god effekt på hjerte / lungekapasitet. Kondisjon er også viktig. 🙂

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *