Luke 4

Hei.

I dag er det 2 søndag i advent. Regner derfor med at flere av dere har fri fra jobb. I dagens luke i kalenderen vil jeg oppfordre dere til å få frisk luft under aktiviteten. På denne tiden når vi omtrent ikke har noe dagslys, vil jeg anbefale alle som har mulighet til det, å komme seg ut en gang på formiddagen når det er på det lyseste. Dere vil kjenne at både frisk luft og lyset gir energi.

Dagens aktivitet blir derfor å ta en tur ut enten å gå eller jogge, fjelltur eller sykkel. Gjør det som passer deg best. Jeg tenker minimum 30 minutter bør alle ta seg tid til. Det jeg også vil dere skal gjøre i løpet av turen er at dere 2 x 2 minutter i løpet av turen ( uansett hva dere gjør ) øker tempoet slik at dere kjenner at pulsen øker og at dere puster tungt. Tenk kun 2 små minutter, det er så lite og går så fort, så har det en slik vanvittig god effekt på både hjerte og lungekapasiteten. Det skal så lite til, å tenk hvor mye bedre det er enn ingen ting.:-)

En ting lover jeg deg når du er ferdig: Du vil føle deg fantastisk!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *